Jachtverhuur Cuijk

Voor het huren van jacht moet je bij HM YachtRental zijn. Dit bedrijf zit in de provincie Brabant in het plaatsje Katwijk in de Gemeente Cuijk ook wel Kuuk genoemd. Ook we geschreven als Cuyk.

Wij verhuren boten, stalen jachten die gemaakt zijn door de gebroeders Vissers. Deze schepen zijn van vele gemakken voorzien, doordat deze ontworpen zijn met de vele ervaringen van het verhuren. Kijk op jacht inventaris lijst. Het verhuur van onze boten of wel jachten loopt via onze oude site jachtchartervissers.nl en via de nieuwe site HMYachtrental.nl daar kun je de verhuur jachten bekijken onder vloot.

Een stalen jacht word verhuurd met complete Inventaris zoals borden bestek koffieapparaat. Onze verhuur boten zijn bijna allemaal voorzien van boeg en hekschroef. Daarom zijn onze verhuur schepen ook fijn om te varen en als je een jacht wilt huren en je hebt weinig ervaring geven we eerst een korte Introductie voor de bediening en het varen van de gehuurde boot die u gehuurd heeft. Wij willen graag als iemand een schip huurd, dat hij met vertrouwen weg vaart.

Nieuw voor 2019 is dat we les gaan geven met ervaren schippers op onze Vissers jachten. Dus als u een jacht wilt huren, zonder ervaring en je wilt dit met plezier doen en dat je zonder spanning maar met bewuste beslissingen je verhuur jacht bevaart.

Zijn er vragen over de verhuur boten mail of bel ons of lees onze website goed door. Onze verhuur boten ook wel verhuur kruisers genoemd zijn stalen schepen met cee aanduiding type C . Dat wil zeggen voor de binnenwateren zoals rivieren en kanalen zoals de Maas en de Waal en Rijn enz.

Onze verhuur kruisers zijn ruim van binnen en met veel natuurlijk licht inval. De besturing is hydraulische dus makkelijk te bedienen , door een roer met een aandrijving van een rechte schroef. Een huur boot is snel te boeken via onze site waar u ook de beschikbaar kunt zien van onze verhuur stalenkruisers.

Bezig met laden