Over ons

Wij als Hattink Maritiem bedanken de gebr. Vissers voor de mooie kans: Starten met Jachtverhuur in Cuijk. Deze activiteit hebben wij HM-YachtRental genoemt. Wij mogen nog enkele jaren van de kennis van de gebr. Vissers gebruik maken, zodat we samen naar een goed geregelde overname bouwen.

Dit zal plaats vinden op dezelfde locatie als van de Jachtwerf gebr. Vissers. Voor reparatie en onderhoud kunt u nog zoals voorheen terecht bij Jachtwerf gebr. Vissers.

Hattink Maritiem is de tweede bedrijfstak van de familie Hattink. Wij, Paul en Jolanda Hattink zijn in 1991 gestart met een Handelsmaatschappij in onderdelen voor Transportkoeling. Naast het harde werken zochten we de ontspanning bij het water. In 1984 kochten we ons eerste bootje en sinds dien zijn we niet meer weg te denken bij het water. Daarom is de stap in 2005, om motor Jachten uit Italië te importeren, een droom die uitkwam. Van onze hobby ons werk maken! Zo is de naam Hattink Maritiem geboren. In 2017 zijn we actief gaan zoeken naar een partner om deze jachten te verhuren. Daarmee zijn we in contact gekomen met de gebr. Vissers. Met de kennis van gebr. Vissers en ons enthousiasme gaan we een geweldig bedrijf voortzetten.

We zijn erg blij dat we in 2018 mogen starten met de jachtverhuur van deze mooie schepen in Katwijk (Cuijk); waar we een aanbod hebben voor mensen zonder vaarbewijs. Voor meedere dagen weg, maar ook voor vakanties van meerdere weken op het water.

Historie Jachtwerf gebr. Vissers

Al vele jaren zijn wij bekend als jachtwerf voor de bouw van stalen motorjachten en natuurlijk ook als jachtverhuurbedrijf. Onze werf is ruim 40 jaar geleden opgericht in Schaijk (1977) als familie bedrijf van 3 broers. Daarna verhuist naar Katwijk bij Cuijk, met waterplekken voor de verhuurvloot. Onze verhuurvloot hebben we de laatste jaren langzaam afgebouwd van 14 naar 5 jachten. Wij danken onze klanten van de afgelopen jaren voor het huren en voor het vertrouwen in al onze jachten. We hopen dat dit vertrouwen wordt voort gezet bij HM-YachtRental. Nu is het tijd om een stapje terug te doen en het langzaam af te gaan bouwen. Wij zijn blij met de overname van de activiteit van jachtverhuur door Fam. Hattink. Zo blijft het toch een familiebedrijf en kunnen wij het langzaam afbouwen wegens onze leeftijd. 

Bezig met laden