Toegestaan is het varen op alle binnen wateren van Nederland en België, uitgezonderd de Waddenzee. Het varen op het IJsselmeer en de Westerschelde is alleen toegestaan met onze schriftelijke toestemming. In Belgie is het verplicht om een marifoon aan boord te hebben. De gebruiker van de marifoon is verplicht om in het bezit te zijn van een certificaat ( een handmarifoon kan men eventueel bij ons huren ). Een vaarbewijs is niet verplicht, maar de schipper moet minimaal 23 jaar zijn. Alle huurders krijgen een uitgebreide instructie inzake de behandeling van het jacht/ boot. Bij weinig ervaring zal met de huurder een proefvaart worden gemaakt. Wij bieden U tevens de mogelijkheid om vooraf een proefvaart te maken alvorens U besluit te huren. Dit is ook mogelijk in het weekend. U dient wel van te voren een afspraak te maken.

Reserveringsverzoek: Indien u een jacht/ boot wenst te huren kunt dit doen door het boekingsformulier in te vullen of telefonisch ( tel nr 0412-642434). U ontvangt dan van ons een huurovereenkomst ter ondertekening, met het verzoek de helft van het verschuldigde huurbedrag aan ons over te maken. Dit bedrag dient binnen 14 dagen na ontvangst van onze huurovereenkomst in ons bezit te zijn waarna de huurovereenkomst definitief is. De rest van de huursom dient 3 weken voor ingang van de huurperiode in ons bezit te zijn inclusief de waarborgsom van € 600,00. Bij ongeschonden terugbrengen van het jacht/ boot, ontvangt de huurder de waarborgsom terug. Het jacht/ boot is All Risk verzekerd met een eigen risico van € 600,00 per geval voor de huurder. Bij terugkomst tanken wij op onze werf het gehuurde jacht/ boot voor u af. Brandstofverbruik is voor de huurder. Dit wordt verrekend met de borg.
Voor Uw auto hebben wij een parkeerplaats en U dient zich bij aankomst te legitimeren d.m.v. een geldig legitimatiebewijs. 
Voor de huurovereenkomst gebruiken wij de “Huurovereenkomst HM-Yachtverhuur 2018”.

Wij wensen U een prettige vakantie toe. Mocht U nog vragen hebben, dan kunt U ons ten alle tijden vragen stellen per E-Mail of telefonisch.

Bezig met laden