HMYachtrental verhuurt motorjachten vanuit Katwijk bij Cuijk. Vanuit hier heeft u een ideale start plaats voor een mooie vakantie door Limburg. Cuijk ligt namelijk nog net in Brabant, maar kunt u Limburg en Gelderland al zien. Als u vertrekt met een van onze vissers motorjachten komt u direct op de Maas terecht, wat de grens is tussen brabant en gelderland. U vaart dan verder naar het opwaarts naar het oosten en binnen enkel minuten ziet u aan de linkerkant het Maas-Waalkanaal. Vanaf daar vaart u op de grens van Brabant en Limburg.

Een veel bezochte plek van onze HM Yachtrental boten vind uw vlak daarna. Hier bevind zicht de Mookerplas bij Mook. Een ideale plek voor de eerste stop of de laatst stop met uw huur motorjacht. Vaart u verder over de maas dan komt u Cuijk zelf tegen, waar u van de boot af kunt om cuijk te bewonderen. Steeds verder naar het zuiden stroom opwaarts kunt u genieten van de mooie natuur van zowel Limburg als Brabant. Binnen een mooie dagen van op uw motoryacht van vissers komt u bij Het Leuken. Vanaf hier kunt u aan beide kanten Limburg zien tot en met Maastricht. 

Met een Huur schip van HM yachtrental kunt u geniet van het mooie van limburg vanuit een motorjacht zonder de verplichten en onderhoud van een eigen boot

Bezig met laden